Jag är så nöjd med detta hundtrim

God morgon, god morgon och välkommen till mig! Jag hoppas att ni haft en bra helg allihopa och att ni känner er pigga och utvilade! Jag har haft det riktigt fint och varit ute på långa skogspromenader med min hund vilket jag älskar. Jag vet att det är många som följer mig här på bloggen som har hund precis som jag så därför hade jag idag tänkt att jag skulle skriva ett inlägg som kommer att handla om ett hundtrim i Borås som heter Lolys Hundtrim. 

Lolys Hundtrim är ett hundtrim i Borås som jag känner mig väldigt nöjd med, för min hund blir alltid så fint trimmad när vi går dit. Vi har varit där tre gånger det senaste året för hunden har en päls som lätt tovar ihop sig och kräver en hel del skötsel med regelbundna intervaller. Först och främst så blir vi alltid så fint bemötta när vi går dit, hunden älskar att komma innanför dörrarna till detta hundtrim i Borås och få massor av uppmärksamhet och att få stå i centrum. Sedan blir ju pälsen väldigt fin och det är ju det primära till varför vi går dit. Det är en väldigt duktig kvinna som äger Lolys Hundtrim och som satsar på kvalitet och noggrannhet när det gäller pälsvård, men också på att alla ska få ett fint bemötande, både dem tvåbenta och fyrbenta! Lolita heter hon, och hon har arbetat med att vårda, trimma och sköta om husdjur under många år och kan det mesta som rör detta. Jag känner mig som sagt väldigt belåten med detta hundtrim i Borås och hoppas att ni kommer att tycka lika mycket om det här företaget som jag. 

Du gillar kanske också...