Min trädgård, en plats för människor och hundar!

God eftermiddag alla härliga människor och välkomna hit in till min blogg som handlar om trädgård och konst som en kombination. Trädgård och konst brinner jag verkligen för! Liksom hundar är mitt stora fritidsintresse! Jag har massor av idéer för min trädgård men för att jag ska kunna omsätta dessa i praktiken så har jag faktiskt fuskat lite! Med detta menar jag att jag har låtit ett företag som heter Erblin Bygg & Trädgård komma hit och göra allt det där “tråkiga” arbetet medans jag får ägna mig åt allt det roliga och “skapande”. Det här företaget som kan bidra med sina utmärkta trädgårdsarbeten i Ängelholm är verkeligen ett företag som jag vill rekommendera! Jag roade mig med att lägga ut flera foton på min trädgård på Instagram och aldrig tidigare har jag fått så många likes och glada kommentarer. Såg ni bilderna så kan ni nog hålla med om att här ser ut som en tavla? Tagetes och andra små prydnadsväxter är planterat i olika cirklar och rektanglar och här är väldigt vackert klippta häckar också. Häckarna har Erblin Bygg & Trädgård fixat. Men blommorna har jag planterat med mina konstnärsfingrar! Snart ska hundarna få en inhägnad!

 

Nu vet jag att Erblin Bygg & Trädgård kan ställa upp och hjälpa även er som är i behov av trädgårdarbeten i Ängelholm eller någon annanstans i närheten, till exempel för er som behöver hjälp med era trädgårdsarbeten i Båstad. De anpassar sina arbeten efter dina önskemål och behov. Det spelar ingen roll om du vill ha lite eller mycket hjälp, eller om du vill ha hjälp vid ett enstaka tillfälle eller mer regelbundet. Jag ska heller inte glömma av att berätta för er mina underbara läsare, att ni kan också anlita Erblin Bygg & Trädgård för olika slags byggservice på dito orter men även i Halmstad, Ängelholm och i Helsingborg.

 

Du gillar kanske också...